Dé wow CC Cream van Eucerin!

eucerin-hyaluron-filler-cc-medium

Nu de zon weer is gaan schijnen en de zomer eraan komt is een traditionele foundation net iets te zwaar. Zeker als je huid al een gezond kleurtje heeft. Boven de 30-40 vraagt een zomerhuid echt iets meer dan enkel je dagelijkse verzorging, zeker als je een frisse en gladde tint wenst. CC Cream Hyaluron-Filler van EUCERIN is dan precies wat je nodig hebt. Een juweeltje onder de verzorgingen!

Basic talk: een CC Cream helpt je om de roodheid in het gezicht te verminderen. Daarnaast corrigeert het ook je huidskleur. CC staat dan ook voor Color Correction en geeft je huid een frisser gevoel. In principe is er niet veel verschil tussen BB cream en CC cream, naast de letters natuurlijk.

Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream Light doet namelijk meer dan alleen maar corrigeren, het biedt ook een doeltreffende anti-rimpelverzorging. De formule combineert hoog en laag moleculair hyaluronzuur die inwerkt op de oorzaak van de rimpels, terwijl de bioactieve glycine-saponine de eigen productie van het rimpelvullende hyaluronzuur ondersteunt. Voeg er nog eens SPF 15 + UVA-bescherming aan toe en je hebt een complete anti-rimpel dagcrème met pigmenten die jouw huidteint egaliseert voor een stralende huidskleur.

De huid ziet er duidelijk gladder uit. Bovendien heb je de keuze uit twee tinten. Light (voor een lichtere huidskleur) en medium (voor een donkerder huidtype).

Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream

Een foundation geeft je huid een frisse en egale tint maar accentueert ook ongewenste rimpeltjes en dat ik nu net wat Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream NIET doet.

Kortom, deze crème is GE-WEL-DIG! Je kan deze heerlijk ruikende crème gebruiken als basic verzorging op een gereinigde huid of bovenop je dagelijkse verzorging (aangeraden). De textuur is fijn, voelt zacht en fris aan.

Het product is zuinig in gebruik. Eén à twee pompjes is genoeg om een egale, rimpelloze frisse teint te bekomen! Ik ben alvast grote fan!

Te koop bij je apotheek of apotheek online.

Prijs : €24

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s