Super(markt) Dating!

763

Jani Kazaltzis gaf het al aan, de supermarkt is een ideale datingplaats! Iedereen moet vroeg of laat naar de winkel om de koelkast aan te vullen, dus ook die knappe man en die bevallige vrouw. Een nieuwe liefde kun je overal tegen het lijf lopen dus ook in de supermarkt.

Is het je ook al overkomen dat je stiekem toch wel aan het gluren was in de winkelwagen van die ene leuke man?

shutterstock_298726772.jpg

Niet vreemd want boodschappen vertellen namelijk veel over een persoon. Er zijn toch wel een aantal tekenen waaraan je kunt zien of iemand vrijgezel is. Eerst en vooral is het verstandig om eerst te kijken of iemand een trouwring draagt. Kijk ook de inhoud van de boodschappen, als iemand niet veel boodschappen doet of veel kant-en-klaar maaltijden in het winkelwagentje heeft liggen dan kan dit een teken zijn dat de persoon vrijgezel is. Het moeilijkste stuk is de stap zetten. Hoe ga je te werk? Probeer oogcontact te maken op een subtiele manier, cirkel wat onopvallend rond in zijn buurt, stel hem een vraag over een artikel die je niet ‘kunt’ vinden. Toch niet helemaal je ding?

De JUMBO in het Nederlandse WOERDEN (helaas voor de Belgen onder ons verder weg) heeft voor de tweede keer op een rij met Valentijnsdag voor de deur, besloten singles met hun zoektocht naar de ware te helpen. Bij de ingang vind je niet alleen de bekende gele Jumbo boodschappenmandjes maar ook roze boodschappenmandjes. Deze laatste geven dan je vrijgezelle status aan!

27750100_1778729755519391_1729785482877483505_n

Dit maakt het laagdrempelig om de ander aan te spreken.

Top initiatief toch? Dus single Nederlandse lezeressen….haast jullie naar Woerden. Wie weet vind je tussen je dagelijkse boodschappen wel die ene speciale man die je hart sneller doet slaan!

Voor ons Vlaamse vrijgezellen brengt deze ludieke Valentijnsactie Delhaize, Carrefour en/of Colruyt hopelijk op het idee om ook wat roze mandjes aan te schaffen in de nabije toekomst. Gegarandeerd romantiek tussen de rekken! Doe jij ook mee?

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s