Queen of the New Year!

a1eae717-331c-4f2c-99a2-d84f4a70eab0-new_years_party

2018 is loading! Ga je vanavond een feestje bouwen of ga je samen aftellen met familie?

Anyhow, stijlvol het nieuwe jaar ingaan is een must!

Met de combinatie zwart-wit -superchic!- zit je altijd goed. Glitters zijn op op de valreep van een nieuw jaar helemaal done, ga je liever voor subtiel maar hou je wel van glitters dan is glitternagellak de oplossing.

New-Years-Eve-Outfit

Je kunt je jurkje extra feestelijk maken door het te combineren met goud- of zilverkleurige schoenen en misschien wel een bijpassend tasje. Ga voor superhoge hakken als je van sexy houdt. Houd je meer van een ultra-trendy look, combineer het jurkje dan met een paar zwarte enkellaarsjes met stiletto-hak.

Heb je zin in oorbellen, ga dan voor fonkelend en groot. Draag verder geen sieraden en steek je haar losjes op zodat het accent helemaal op de oorbellen komt te liggen. Stijlvol en glamoureus! Ben je niet zo handig met je haar? Bekijk dan snel deze tutorial en straal met deze easy-do-it-yourself-bun

 

Wil je een meer comfylook? Werk met rood, zo krijgt je look een feestelijke touch. Combineer met gouden creolen, je favo jeans en in het chique gezelschap van je designer handtas straal je klasse en eenvoud uit!

numbered-comp-vert-comp3-rs-1513268923

Ga je op stap en wil je stralen maar comfortabel bewegen? Dan is deze outfit ideaal. Nepbontje om je lekker warm te houden, glittertopje en zwarte lederen broek. Combineer met zwarte enkellaarsjes en dans tot in de vroege uurtjes!

numbered-comp-vert-comp4-2nd-rs-1513268921.jpg

Kies eens voor een long black dress en zwier gracieus het nieuwe jaar in!

fullsizeoutput_163

NStyle wenst jullie een amazing 2018 met alles wat jullie hart begeert!

HAPPY NEW YEAR x

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s