Skin Science Purifying Cleansing System : de elektrische gezichtsborstel van KRUIDVAT!

fullsizeoutput_131

Als we de fabrikanten moeten geloven is dagelijks zo’n gezichtsborstel gebruiken het wondermiddel om een mooie, schone, goede verzorgde huid te krijgen. Deze innovatieve reinigingsmethode haalt vuil en dode huidcellen door de sonische technologie los van de huid en zorgt voor minder onzuiverheden en een stralendere huid dan een handmatige gezichtsreiniging. Helaas zijn deze facial borsteltjes nogal aan de prijzige kant, je moet de dure borstelkoppen ook iedere drie maanden vervangen wat best een investering is.

KRUIDVAT Skin Science Purifying Cleansing System is het budgetair equivalent antwoord op dit populair reinigingsritueel. De prijs van €17,99 is een prikje vergeleken met de concurrentie. Daarnaast heeft KRUIDVAT twee reinigingsproducten ontwikkeld voor gebruik in combinatie met de gezichtsborstel.

20171003_225242

In de doos vind je het borsteltje samen met een opberghouder en acculader.

Het wordt aangeraden het reinigingsapparaat voor het eerste gebruik minimaal 24 uur op te laden. Dit gebeurt via de dop aan de onderkant los te draaien naar links en deze vervolgens eruit te trekken.

Het apparaat is waterdicht en kan dus perfect onder de douche worden gebruikt.

Het borsteltje is handig in gebruik dankzij de ergonomische handgreep. De krachtige borstelkop met ultrafijne haartjes is geschikt om 2x per dag te gebruiken op alle huidtypes.

Verwijder eerst je oogmake-up voor je aan de slag gaat met de gezichtsborstel. Breng je favoriet reinigingsproduct aan op de vochtige huid of rechtstreeks op het borsteltje. Ik gebruik hiervoor de Kruidvat Skin Science Gentle Cleansing Oil die geweldig ruikt en alle make-up sporen wegneemt.  Duw 2 sec op de aan/uit knop en masseer je wangen met ronddraaiende bewegingen. Er wordt 20sec per wang aangeraden en 20 sec (op en neer) voor de T- zone. Ik ga op mijn gevoel af en gebruik het apparaat tot ik een schoon eindresultaat ervaar.

 

Mijn huid voelt glad en zijdezacht aan. Niet enkel de de bovenste dode huidlaagjes komen los, ook de doorbloeding wordt hierdoor gestimuleerd. Crèmes en serum worden nu dus beter door de huid opgenomen.

fullsizeoutput_135

Ondanks mijn jarenlang intens handmatig verzorgingsritueel merk ik een heel duidelijk verschil. Je kan het resultaat vergelijken met elektrisch tandenpoetsen versus poetsen met een gewone tandenborstel. Gladder en schoner. Tijdens het aanbrengen van dag- en nachtcrèmes voel je dit ook heel duidelijk!

Na ieder gebruik spoel je de borstel grondig schoon met warm water. Laat de borstelhaartjes aan de lucht drogen. Zet het apparaat recht in de houder.

20171004_103407

Voor een goede hygiëne en het beste resultaat wordt aangeraden de borstel iedere 3 maanden te vervangen. Kostprijs van zo’n nieuw opzetborsteltje is een luttele €3,99.

Topproducten uit de lijn die ik warm kan aanbevelen en bovendien speciaal ontwikkeld zijn voor gezichtsreiniging in combinatie met het borsteltje zijn de Deep Cleansing Cream en de Gentle Cleansing Oil.

Deep Cleansing Cream is een crèmige gel met hele kleine scrubdeeltjes die de huid zacht maakt zonder uit te drogen. Ik gebruik deze 1x per week.

Prijs : €2,29

Gentle Cleansing Oil is een heerlijke ruikende olie die alle sporen van waterproof make-up verwijdert. Deze gebruik ik 2x daags. Afspoelen met water. Aanrader!

Prijs : €2,99

Alles te verkrijgen bij KRUIDVAT.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s