DODOW maakt je slaap wakker!

Dodow-Metronome-Light-Sleep-System-02

Tel jij soms ook schaapjes tot je een ons weegt? Is inslapen en/of verder slapen een terugkerende nachtelijke frustratie?

 

DODOW helpt je op een natuurlijke wijze de slaap te vatten. Innovatief, ingenieus en simpel! DODOW projecteert een blauw licht op je plafond. Blauw licht dat telkens opkomt en afneemt. De bedoeling is dat je gaat in-en uitademen op het tempo van het licht.

dodow-achat-insomnie-sommeilZo ‘forceert’ DODOW je ademhaling terug te vallen van 11 keer per minuut naar 6 keer wat zorgt voor innerlijke rust. DODOW legt de focus op je ademhaling waardoor je concentratie totaal in beslag wordt genomen.  Het gepieker wordt hierdoor afgeremd. Je kunt kiezen voor twee sessies. Acht of twintig minuten. Volgens DODOW haal je de tweede helft van de sessies nooit! Meer dan 60.000 gebruikers zijn laaiend enthousiast. Simpel (werkt op batterijen) en compact (makkelijk mee te nemen).

Prijs : €49

Te koop via DODOW

         

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s