TREND : De Side-Stripe broek

TVrlc92-m

De Side-Stripe broek duikt dit najaar wederom giga op in het straatbeeld. Daarmee wordt de athleisure trend (sportmode die gedragen wordt tijdens andere momenten dan het sporten) nog eens stevig benadrukt en uitgebreid.

5378546-4

De zijstreep broek heb je in vele uitvoeringen, van trainingsbroek tot chique pantalon, met allen als gemene deler de zijstreep in één of meerdere kleuren. Bijzonder populair is de variant met de buttons van ZARA.

7803778800_1_1_1

Maar hoe is zo’n strepen broek nu te combineren? Best veelzijdig is mijn conclusie, ga je voor sportief dan is een leuke sweater altijd een optie, gekleed of zakelijk wordt deze broek in het goede gezelschap van pumps en een zijden hemd!

 

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Zijn jullie over? Wear it loud and proud!

Te koop bij Zara, New Look en in vele boetieks.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s