STOCARD bewaart al je klantenkaarten op je smartphone!

 

vge2jcc3cinuybcigrwq

Mijn portemonnee werd afgelopen jaren steeds zwaarder en helaas was geld hier niet de oorzaak van. De massa’s klantenkaarten waar je om de oren mee wordt geslagen wel. Van supermarkten tot hotels, boetieks tot bloemenzaak, iedere (klein)handelaar beloont trouwheid met punten en/of korting na een aantal beurten. De pasjes moet je hiervoor best altijd op zak hebben en laat dat nu onmogelijk zijn. De cross-over handtassen zijn niet ontworpen voor uitpuilende portemonnees, dus heb je ze vaker niet bij dan wel.

Gelukkig is er STOCARD! Deze gratis app zorgt ervoor dat al je klantenkaarten in je smartphone veilig gestockeerd staan en met een klik via je smartphone worden gescand.

Mijn smartphone heb ik dag en nacht bij, gaat -bijna- overal mee en past overal in. Geen plastiek meer in je designer portemonnee en eindelijk geen enkel punt of korting meer missen.

screen696x696

Onder ‘Mijn kaarten’ kan je klantenkaarten toevoegen. Druk op het plusje, zoek de winkel op en scan heel eenvoudig de barcode van je pasje in. Wanneer je bij deze zaak producten koopt, kan je de barcode die op je smartphone staat laten inscannen, in plaats van je klantenkaart. Een leuke extraatje in de app: onder aanbiedingen krijg je interessante koopjes te zien.

 

Van STOCARD word je simpelweg blij. Je kan de app gratis downloaden via iTunes of Play Store.

 

One Reply to “STOCARD bewaart al je klantenkaarten op je smartphone!”

  1. Ik hoor in mijn omgeving veel mensen die het gebruiken. Alleen is tot nu toe niet iedereen positief. Ik laat het nog even links liggen. Ook omdat ik mijn telefoon aan een ander moet geven. Er zijn zo te lezen ook veel positieve kanten gaan gelukkig.

    Groetjes Jimmy
    http://www.thismademyday.nl

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s