NIVEA Bronze Effect : Durf je benen te tonen!

sun-en-beauty-roosendaal-16110311381620

Het is fijn vertoeven in ons kikkerlandje maar natuurlijke bruine benen zullen we er niet van krijgen. De temperatuur wijst wel naar zomers en kort maar het zonnetje zelf is vaak niet van de partij. Daar sta je dan met winterwitte benen en geef toe, het ziet er niet uit.

Gooi de zomerpanty’s en de maxirokken uit het raam want NIVEA Bronze Effect Will do the Job!

20170501_105356

NIVEA Bronze Effect is een bodymilk met een vleugje zelfbruiner. Twee vliegen in één klap dus. Een zijdezachte verzorgende melk die er voor zorgt dat je geleidelijk die gezonde glow krijgt. Het ruikt bovendien heerlijk citrusfris en je hebt na tweemaal smeren al resultaat. Anders dan de meeste producten met zelfbruiner heb je niet meteen het typisch luchtje daaraan verbonden. Die merk je lichtjes op maar pas na ettelijke uren en enkel de eerste twee dagen, pluspunt!

20170611_111513

De body lotion smeert fijn, trekt snel in en is streeploos. Heel belangrijk : het resulteert NIET in een oranje of gele kleur! Het Ginkgo biloba  extract zorgt voor een antioxiderend en anti-aging effect, druivenpitolie voor het geweldig hydraterend voedend aspect en de DHA (een kleuring uit de vrije natuur die een chemisch proces veroorzaakt maar je huid niet beschadigt) voor een lichte en natuurlijke bruine kleur. Ben je wat onwennig met smeren, pas eerst een heerlijke scrub toe, zo zorg je voor een egalere verspreiding van het product.

section_nl_2239

Afhankelijk van je huidtype kies je voor licht tot medium of medium tot donker. De eerste versie bevat 2% DHA, de andere 2,5%.

Shop het hier met flinke korting tot 19 juni a.s

Je vindt Nivea Bronze Effect ook bij de betere drogist!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One Reply to “NIVEA Bronze Effect : Durf je benen te tonen!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s