L’Oréal Delicate Flowers reiningscrème : professioneel reinigingsritueel in je eigen badkamer!

 

fullsizeoutput_44

Om je huid in topvorm te houden is er maar één make-up advies: reinig de huid elke dag, ’s ochtends én voor het slapengaan en breng na het reinigen van de huid een voedende crème aan. Na een lange dag duik je het liefst meteen in je bedje om de volgende ochtend op te staan met een huid die allesbehalve schoon en fris aanvoelt. FOUT! Dankzij L’Oréal Delicate Flowers reinigingscrème krijg je in een handomdraai (max. 2 min) een fris gezuiverde, zachte heerlijk ruikende huid. Het concept is gebaseerd op de professionele verzorgingsrituelen. Een crème wordt met de vingertoppen op de vochtige huid ingemasseerd en daarna weggenomen met een wattenschijfje of (lauw) water.

Alles begint bij de verpakking en daarin is L’Oréal goed geslaagd! De snoeproze kleur valt meteen op. De lichtroze crème heeft een smeuïge structuur die als het ware versmelt op de huid tijdens het inmasseren en met een wattenschijfje neem je  ieder spoortje make-up weg zonder de huid uit te laten drogen. Je kan ook gewoon de crème wegspoelen met heerlijk fris water. Het ruikt  heerlijk naar roos en jasmijn, een echt spa gevoel!

De huid voelt superzacht en zuiver aan. Omdat ik geen fan ben om oog make-up te verwijderen met hetzelfde product als dat voor je huid, sla ik mijn ogen over. Die reinig ik eerst met een waterproof oogreiniger.

Het onderstaand filmpje laat je precies zien hoe je het beste te werk gaat.

Ik zweer als laatste stap bij een tonic. Deze zorgt er voor dat de laatste restjes make-up als sneeuw voor de zon verdwijnen. Onmisbaar voor het aanbrengen van je dag- of nachtcrème. L’Oréal Delicate Flowers Tonic sluit naadloos aan bij de reinigingscrème.  Heel fijn aan deze tonic is de structuur, geen waterachtige substantie maar een dikkere emulsie die zich heel fijn laat uitsmeren en de huid heerlijk zacht maakt. Ook hier werden roos en jasmijn gebruikt en dat laat een zachte bloemengeur achter.

delicate-flowers-tonic

Beide producten zijn in XL size, waardoor je er extra lang mee doet. Te verkrijgen voor
Prijs : Reinigingscrème €9,99 – 200 ml

Gezichtstonic €6,99 – 400 ml

Te koop bij KRUIDVATDI, MAX FACTOR en BOL.COM.

 

 

One Reply to “L’Oréal Delicate Flowers reiningscrème : professioneel reinigingsritueel in je eigen badkamer!”

  1. Guilty aan het niet verwijderen van mijn make-up voor het slapen gaan *oeps*. Maar deze zien er inderdaad wel heel aantrekkelijk uit! En grote verpakkingen voor de prijs ook zo te zien!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s