Cashmere Haze Spa H&M : hemels moment onder de douche!

fullsizeoutput_3

H&M staat voor mij synoniem aan kleding maar tijdens een zoektocht ontdekte ik een uitgebreide reeks aan beauty producten. Omdat een douchegel altijd van pas komt werd dit mijn try-out! Ik koos voor de Cashmere Haze op basis van de heerlijke geur : een puur parfum van jasmijn en sandelhout, waarbij sandelhout duidelijk de eerste viool speelt.

De body wash is onwijs verrukkelijk! Zijdezacht en heerlijk van geur. Ook na het douchen blijft je het ruiken. Omdat ik zo tevreden was heb ik mezelf gelijk de body lotion en de eau de toilette aangeschaft.

hmprodDe body lotion heeft een romige vaste structuur en laat zich zijdezacht smeren. Het ruikt  hemels. Als finishing touch spray ik een mist van de eau de toilette op, een puur poederig parfum met lelietje-van-dalen en weelderige jasmijn in combinatie met zachte vanille en een vleugje sandelhout en de dag kan beginnen! Het blijft de hele dag als een bries rond je heen geuren.

hmprod

nd.31777

De prijzen zijn very H&M : voor dit heerlijk trio betaal je amper 17 euro.Deze Cashmere Haze lijn bestaat verder nog uit een hand wash, hand lotion en body cream. Voor een zacht prijsje zijn dit echte pareltjes! Hebben jullie al ervaring met de beautylijn van H&M? We zijn benieuwd of er nog pareltjes in de collectie te vinden zijn, we horen graag jullie feedback!

2 Replies to “Cashmere Haze Spa H&M : hemels moment onder de douche!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s