Fox Factor : Hot curvy fit denim!

14258144_957147534413555_5957637918347669534_o

Wist je dat een vrouw gemiddeld 15 paar jeans past voordat ze een broek vindt die goed zit?
Mijn all time favourite basic is een goed zittende jeans. Casual, chic en stylish te combineren zomer en winter. Omdat ik niet gezegend ben met een size zero gaat mijn zoektocht niet over een leien dakje. De meeste jeans fabrikanten hebben naar mijn gevoel nog steeds niet door dat de meerderheid van de vrouwen ook échte vrouwenvormen heeft – waar overigens de meeste mannen ook daadwerkelijk van houden- inclusief meer borsten, meer buik, meer heupen en meer billen. Kortom, extra sexiness!

recently-updated45

Fox Factor, een nagelnieuwe modespeler op de Belgische markt lanceert hoogwaardige denim voor curvy ladies. Kim Seghers  (37) bedenkster én bloedmooie curvy lady, maakt haar entree in de modewereld na een carrière in de IT sector.

De prangende behoefte naar een goed zittende trendy plus size jeans is haar nieuw missie!

‘Na grondige research kwam bleek dat maar liefst 60 % van de vrouwen wereldwijd een maatje 42 of meer draagt, terwijl amper 3 % van de modemerken voor deze vrouwen kleren maakt. Uit eigen ervaring en deze van mijn onmiddellijke omgeving blijkt dat er veel vraag is naar high waist en kwaliteit washing wat size plus jeans betreft. Een jeans met hoge taille maakt je benen optisch langer en legt het accent op je taille. Dit type jeans laat je vrouwelijke rondingen perfecte uitkomen. Daarnaast is de stof van groot belang bij een maatje meer, niet teveel stretch maar ook niet te weinig. Voor de fitting lieten we de patronen ontwerpen door een Italiaanse freelance tekenaar met een ruime ervaring bij Hilfiger en Calvin Klein. Iedere jeans wordt tevens individueel gemaakt in Italië, wat van Fox Factor een Made in Italy brand maakt’ aldus Kim.

 

fox_factor_jeans_3

 

Bij Fox Factor heb je keuze uit drie fits : Skinny – Slim – Girlfriend

 

Na anderhalf jaar intensieve voorbereiding is Fox Factor een feit. Vind je ook dat stijl geen maat kent, laat je inspireren door onderstaande collectie. Te verkrijgen vanaf maat 42 tot maat 52.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Prijzen vanaf €135

Info en bestellen via de website

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s