CHIPOLO : Nooit meer zoeken naar je sleutels, smartphone of portemonnee!

Chipolo-keys-valentinesday-heart-1.png

Je kent het wel; ben je al aan de late kant, sta je op het punt om eindelijk te vertrekken, nog even je sleutels zoeken…die net op dat ogenblik spoorloos zijn. Een mens zou voor minder  gillen. Je gaat slapen en je smartphone is onvindbaar, ernaar bellen heeft geen zin want hij stond op stil…..op handen en voeten kruip je rond….bekend niet?

Chipolo is hét magisch lokaliseerapparaatje waar we allen al lang op zitten wachten. Het werd ontworpen door een jonge Sloveense architect, die het beu was om steeds weer zijn portefeuille, sleutels en telefoon te verliezen of misplaatsen. Domen Barovic besloot een oplossing te vinden voor dit knagende probleem en sloeg hier glansrijk in. Chipolo is een wereldwijd succes!

PhoneChipolo.jpg

Hang een Chipolo aan alles wat je vaak verliest en link deze met de Chipolo app op je smartphone. Klaar? Dan kan je vanaf nu al je spullen opbellen met je telefoon. Ben je je telefoon kwijt? Dan moet je gewoon eens drukken op je Chipolo en de beltoon van je telefoon gaat af… Zelfs als hij stil staat! Sterke punten: Ideaal om je sleutels, portemonnee, handtas, rugzak, fiets, laptop of zelfs de locatie van je auto te vinden, 60m bereik in een open ruimte. Buiten dit gebied onthoudt de app de laatste GPS-positie van de Chipolo en duidt dit aan met een punt op de kaart.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

De Chipolo app werkt op iOS, Android en Windows en is verkrijgbaar in 4 leuke kleuren.

Bekijk hier het filmpje

Wil je ook je eigen Chipolo schijfje, surf dan als de bliksem naar Decovry waar ze momenteel in de aanbieding staan tot 8 februari!

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s