Café Couture : Totally my Cup of Tea!

20170125_083940

Thee is de nieuwe koffie. Het past perfect in de hedendaagse trend : hip, gezond en duurzaam. Het is gewoon mindful drinking!

Café Couture boost de revival van thee op een nieuw niveau. Een theekaart waar je U tegen zegt. De tijd dat je in de horeca enkel kon gaan voor thee citroen of rozenbottel is definitief voorbij. Café Couture wil een theekaart die zonder blozen naast een wijnkaart kan liggen. Origineel en een smaakbom voor je papillen. Zaakvoerder, bedenker en voormalig basketbalspeler Pieter Loridon : ‘Premium thee is voor ons een kwestie van kwalitatieve ingrediënten en geweldige mengelingen.’

unspecified-2-20160622141405-e1466693705869.png

Omdat de tijd van stof in een theezakje passé is volgens Café Couture, wordt er naast de smaak ook de nodige aandacht besteed aan de verpakking. De thee van Café Couture wordt verkocht in navulbare theeblikken, wat optimaal is voor het bewaren van de thee. Is de thee op, dan bestel je nieuwe losse thee om de blikken doosjes te hervullen. Naast het aanbieden van kwalitatieve producten denkt Café Couture dus ook aan duurzame oplossingen voor verpakkingen. Geen vervuilende pads of omhulsels. Simpelweg pure, kwalitatieve ingrediënten in een modieuze tube!

thee

Een geweldige theemelange én het stokpaardje van Café Couture is SENCHA LEMONADE. Qua geur een oase van grassige frisheid. Citroen staat centraal in deze heerlijke groene thee.  Citroenschil en -korrels samen met citroengras en je raakt niet meer los van de heerlijke smaak. De thee kan bovendien ook koud gedronken worden à la ice tea!

Prijs per blik : € 10,50

Refill : € 5,80 euro/ 100 gr

 

 

Ga eens een kijkje nemen op de website. Ontdek welke van de 68 (!) melanges je voorkeur heeft. Of stap naar de stores en beleef de experience ter plaatse. Je vindt Café Couture in:

  • Antwerpen, Hopland 57 -2000 Antwerpen
  • Amsterdam, Bilderdijkstraat 215 -1053 KT Amsterdam

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s