Why be moody when you can Shakeplus your booty!

img_2862

Een paar maanden geleden schreef ik er al over, de 100% natuurlijke maaltijdvervanger SHAKEPLUS. Mijn persoonlijke ervaring én enthousiasme over SHAKEPLUS kun je hier nalezen.

Nu het feestelijk eten achter de rug ligt en het nieuwe jaar is aangebroken hebben velen onder ons het goede voornemen de extra kilootjes aan te pakken. Heb je besloten 2017 sportief aan te pakken? Dan is SHAKEPLUS  je sparringpartner!

ENERGIE, SPIEROPBOUW EN HERSTEL

3potten-maaltijdshake

Shakeplus geeft je namelijk extra energie en ondersteunt snel herstel (minder spierpijn) Hoogwaardig eiwit stimuleert spiergroei en zorgt voor sterke spieren. Verder heb je geen last van een volle maag, want Shakeplus is licht verteerbaar. Je kiest zelf of je de shake neemt voor of na het sporten.

Liesbeth Rutten (25), fit girl in hart in nieren heeft SHAKEPLUS  uitgetest.

 

SHAKEPLUS is ontzettend lekker en smaakt niet zoals vele andere shakes chemisch, maar puur natuurlijk. Mijn voorkeur ging naar het drinken voor de sport. Het gaf me extra energie. Inspanning en een goede bevoorrading tijdens het sporten gaan namelijk hand in hand. Zo’n dik halfuurtje voor de training een heerlijke shake drinken nam ook mijn hongergevoel weg na het sporten. Een yoghurtje achteraf volstond dan. De shake was luchtig en lag niet zwaar op de maag. Het is voor mij de perfecte aanvulling na een sportprestatie. ”

SHAKEPLUS heeft overigens een nieuwe smaak aan haar assortiment toegevoegd, voor de koffieliefhebbers is er nu ook Cappuccino! Naast aardbei, vanille, choco en banaan.

En last but not least : exclusief voor klanten van Shakeplus een persoonlijke begeleiding door een ervaren coach. Je houdt rechtstreeks contact via Whatsapp en gaat wekelijks de resultaten bijhouden. Jouw coach staat voor je klaar met persoonlijk advies en antwoord op al jouw vragen.

fitness-girl-evolution

Klik hier voor alle info.

Sportief en gezond het nieuwe jaar in met ondersteuning van SHAKEPLUS!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s