Ulla, de slimme strenge waterdrinkmeter!

 

f5ad78-hydrateHet lichaam van vrouwen bestaat gemiddeld voor 52% uit vocht en dat van mannen voor 63%. Baby’s bestaan zelfs voor 75% uit vocht. Vrouwen hebben minder vocht in hun lichaam omdat ze over het algemeen meer vet hebben dan mannen. Vetweefsel bevat geen vocht. Het vocht zit verdeeld over het hele lichaam: ongeveer 65% zit in cellen en weefsels, de rest in de ruimtes tussen de cellen en in het bloed.

Kortom: je lichaam verliest de hele dag door vocht en dat moet je aanvullen. Hoewel je lichaam op natuurlijke wijze de hele dag bezig is je vochtpeil bij te werken, moet jij ervoor zorgen dat er vocht binnenkomt.

water

Als richtlijn geldt dat 70% van al het vocht dat je binnenkrijgt op een dag, uit dranken moet komen. Zo’n anderhalf tot twee liter water is het advies waar we overal mee om de oren geslagen worden. Mij lukt het in ieder geval niet. Een fles water voor mijn neus zetten eindigt steevast in twee keer een glas drinken . Ik vind plat water ten eerste niet lekker en ik heb gewoon te weinig dorst. Behalve als het 30 graden is buiten.

waterdrinkmeter

De Ulla waterdrinkmeter bevestig je met de siliconen band aan de buitenkant van je glas of waterfles. Deze slimme gadget werkt met sensoren, hij licht op als je langer dan een half uur niet meer uit je glas of fles hebt gedronken. Zo trekt deze gadget elk halfuur automatisch je exclusieve aandacht. ULLA duldt geen tegenspraak en stopt pas met oplichten als je gedronken hebt.

Innovatief en trendy, bekijk hier het filmpje dat je alles leert over ULLA

De drinkmeter werkt volledig automatisch op batterijen.

Deze slimme gadget is te bestellen via KUBBICK

Prijs : €24,90

 

 

 

 

 

2 Replies to “Ulla, de slimme strenge waterdrinkmeter!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s