Feel Good werkschriften : doorbreek je eigen mentale blokkades!

aaeaaqaaaaaaaav9aaaajgjkmznjmdm1ltiynwqtndg5yi05zguylwe1ndfmmme5mwnhmg

Men zegt dat een mens over zelfbewustzijn beschikt, wanneer hij het gevoel voor eigen waarden heeft ontwikkeld, een gezonde mate van zelfvertrouwen heeft, de eigen persoon realistisch bekijkt, innerlijk harmonieus en stabiel is, en zichzelf heel in het algemeen accepteert zoals hij is. Ik zou zeggen, wie zover is, sta recht! Voor de meeste onder ons geldt echter dat we nog niet zover zijn. Hoe kun je nu je zelfbewustzijn vergroten?

Een leuke manier om dit te doen zijn de Feel Good- werkschriftjes van DELTAS. Een reeks ludieke en interactieve schriftjes met inspirerende oefeningen.

recently-updated43-1

In de uitgebreide verzameling  vind je vast wel een werkschriftje dat aansluit op een ‘struikelpunt’ dat je wenst te verbeteren. Mindfulness, Durven loslaten, Maak je dromen waar, Weg met het overbodige, Geweldloze communicatie, Genieten van het leven, Meer zelfvertrouwen……en nog vele andere.

img_1646

De schriftjes hebben een old skool look, de binnenkant staat bol van de methoden en praktische oefeningen om je vooruit te helpen met je struikelpunt(en). Het zijn dus echte werkschriftjes zoals vroeger op school, waar je oefeningen in kan maken, dus ook een beetje nostalgie!

 

Elk schriftje bevat tips en waardevolle inzichten om aan de slag te gaan en hetgeen waar jij mee worstelt te ondersteunen . Op een eenvoudige manier leer je de inzichten uit de psychologie toe te passen op jezelf, je relaties, je problemen en je projecten.

cnu2ffcuaaahv0f

Let dus volgende keer extra op bij Standaard Boekhandel. Wees je eigen mentale coach!

Uiteraard kun je ze ook online bestellen bij Standaard Boekhandel en Bol.com

Prijs: €11,50

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s