Cent Pur Cent : 100% minerale make- up!

 

Recently Updated42.jpg

Nu ons zomertintje écht verdwenen is  grijpen we weer massaal naar kleur uit een potje. Voor een gezonde en natuurlijke look is niet enkel de juiste tint belangrijk maar evenzeer de keuze van het soort foundation.Heb je een moeilijkere huid of last van acné dan is het zeer belangrijk dat je niet-comedogene producten gebruikt, dat wil zeggen producten die het natuurlijke systeem van de huid niet verstoren, veranderen of beschadigen . Bij de realisatie van deze producten is er speciaal op gelet dat zij de poriën niet verstoppen en dat zij geen zwarte puntjes veroorzaken.

CENT PUR CENT is Healthy, Happy, Hip en Hypoallergenic. Geen zoveelste marktrage maar opmaak en verzorging in één. De producten van CENT PUR CENT zijn 100% mineraal én Belgisch!

13082605_1714902225453433_2587489800431458475_n

Minerale make-up, wat is dat? Een heleboel ultrafijne gemalen minerale pigmenten samen. Omdat het geen olie, talk, parfum of bewaarmiddelen bevat is deze make- up heel zuiver. Geen vervelende reacties zoals allergieën en verstopte poriën. Goed voor iedereen,maar vooral safe voor de moeilijke huid.  De gemalen pigmenten zorgen daarnaast ook voor een natuurlijke UV-bescherming doordat ze de stralen weerkaatsen. Is je huid iets vetter, dan zul je de lichte textuur zeker appreciëren.

img_1378

Ik was gewaarschuwd, de Loose Mineral Foundation is ge-wel-dig! Lightweight is hier het trefwoord.  Je voelt hem nauwelijks zitten! Zijdezacht, blijft lang en is makkelijk aan te brengen. Hoewel ze een lichte formule hebben, geven ze wel de juiste dekking. Schud wat poeder in het deksel. Draai je Kabuki brush (musthave brush!)in het poeder en breng aan met draaibewegingen op jouw gezicht. Begin in het midden van je gezicht naar buiten en doe dit met een lichte druk. Herhaal tot je het gewenste resultaat hebt verkregen. Je kiest zelf je dekking. No cakey face gegarandeerd. Bovendien

In zes kleuren te verkrijgen. Richtprijs : 34,99 euro

 

De Kabuki brush, ook wel mushroombrush genoemd is een perfect gevormde, volle, stevige en superzachte brush. Ideaal voor het gelijkmatig aanbrengen van losse poeder!

Richtprijs : 29,99 euro

img_1390

Ben je dan toch meer fan van Liquid Foundation? Ook deze zijn bij CPC te verkrijgen! De ‘klassieke’ fond de teint is uiteraard ook 100% mineraal. Pureskin Liquid Foundation is als finishing touch te setten met de Loose Mineral Foundation. Deze foundation laat zich makkelijk uitsmeren en voelt heel zacht aan. Het laat je huid toe goed te ademen door de precieuze samenstelling.

Meer weten? www.centpurcent.com

CPC is te verkrijgen bij de apotheek. Neem hier een kijkje voor een apotheek in je buurt.

Via Farmaline kunt je de producten online bestellen.

Feeling good, feeling healthy & feeling happy!

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s