Trending Retro : 90’s Casio horloge!

Recently Updated39.jpg

Retro is hot. De modewereld smult ervan. Nooit gedacht dat ik het geeky horloge uit de 90’s, jaren later weer hip zo vinden maar het is een feit! Het horloge was begin jaren negentig übercool. Samen met flippo’s, plastieken tattoo kettingen die je samen met de Joepie kreeg, kleurrijke legging’s en the Backstreet Boys waren ze het symbool van de grungy nineties.

ladies-gold-casio-44-p

De drie knopjes op het uurwerk zorg(d)en voor licht, alarm en chronometer en datum en tijd instellen. Simpel en basic, meer moest dat niet zijn. Klassiek zijn de zilveren en gouden uitvoeringen, maar het merk gaat met de tijd mee. Nu is er ook een exemplaar in rosé en zijn er twee kastgrootte’s (klein of groot). Fijne details, de zachte prijs én de horloges zijn heel simpel zelf op maat te maken.

retro-header.jpg

Terug van weggeweest, past de Casio zich moeiteloos aan in ons hedendaags modebeeld.

Dit populair nostalgisch uurwerk is te koop bij de betere horloge winkels, bij Bijenkorf  en op horloge.be.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s