Smoothie Bowls : Mindfulness breakkie!

Strawberry-Banana-Smoothie-Bowl-BourbonandHoney.com-2.jpg

Hot on Instagram en dus een trend in foodieland! Smoothie bowls zijn het nieuwe musthave ontbijt! Vol vers fruit, zaden, noten of granola. Vergeet je voedingssupplementen, dit is een energiebom vanjewelste!

acai-kolaz

Voor de dummies : een smoothie bowl is de luxe versie van de smoothie. Maar dan in een kom én met topping. Het is super makkelijk te maken en binnen no time klaar. Naar wens kan er een combinatie van fruit, groente, granen, yoghurt, melk, of zaden en noten worden gekozen. Deze ingrediënten worden vervolgens met behulp van een blender of staafmixer tot een gladde substantie gemengd. De garnituur is de finishing touch : knapperige granen, noten, vers fruit, cacao nibs, noten, zaden, havermout….

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Twintig overheerlijke recepten voor smoothies waar je in zou willen duiken, vind je in SMOOTHIE BOWLS van Tanja Dusy – uitgeverij DELTAS.

Met namen als Roze Olifantje, Blue Velvet, Green Princess, Pinky Pie en Island in the Sun loopt het water in je mond alleen al bij het bekijken van de prachtige illustraties! Eenvoudig uitgelegd en in een handomdraai klaar. Ik kan jullie geruststellen, het smaakt ook écht hemels. ‘Roze Olifantje ‘smaakt als het fruit(h)(p)apje uit mijn prille jeugd. Heerlijk zacht met een ondertoon van zoete banaan en een zelfgekozen topping van kleine spelt, cacao, cashewnoten, amandelen en zonnebloempitten.Oh yeah…Let the day begin!

 

Zo wordt het ontbijt (of vieruurtje) een echte bom van voedingsstoffen met proteïne, gezonde vetten, vitamines en mineralen.

SMOOTHIE BOWLS is te koop bij Standaard Boekhandel en Bol.com

Prijs : €10,95  – ISBN 9789044747010

One Reply to “Smoothie Bowls : Mindfulness breakkie!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s