Paneuromix : voedsel voor je brein!

 

Limitless!  Wie herinnert zich Bradley Cooper niet als Eddie in Limitless.  Een schrijver heeft writer’s block , krijgt geen woord op papier gezet waardoor hij inkomen en vriendin verliest. Nadat hij een klein pilletje toegestopt krijgt, een experimenteel medicijn dat mensen in staat stelt de capaciteiten van hun brein optimaal te benutten, schrijft Eddie in luttele dagen een bestseller, om plotsklaps het auteurschap tot bijgedachte te degraderen,  zich te storten op de aandelenhandel én bloedmooie vrouwen. Wie of wie dacht niet het verlaten van de bioscoopzaal : Als zo’n pil zou bestaan! Paneuromix benadert wat mij betreft toch die illusie. Maar dan zonder de drama van Hollywood.

Het brein!  Ieder van ons heeft een orgaan in z’n lijf dat elektrisch werkt, bestaande uit miljarden aaneen gekoppelde cellen. Dit orgaan, dat maar zo’n anderhalve kilo weegt, gebruikt als we in rust zijn 20% van de zuurstof die we inademen. Datzelfde orgaan slaapt nooit, ook niet-of beter gezegd: vooral niet!-als wij slapen. Deze structuur  is de structuur die ons anders maakt dan al het andere leven dat we tot nu toe kennen.

nootropic-supplements-that-bypass-the-blood-brain-barrier

Wat doet Paneuromix?  Paneuromix is een  NOOTROPIC : een samengesteld vitamine/supplementen complex, die door de uitgekiende samenstelling en de hoge doseringen van actieve ingrediënten zorgt voor meer concentratie en mentale fitheid. Een nootropic is een stof die de cognitieve vaardigheden vergroot. Met andere woorden, het verhoogt de werking van je geheugen, boost je mentale energie en verhoogt je stressbestendigheid en concentratie! Paneuromix is opgericht door neurowetenschapper Roland Verment uit Nederland met tevens een achtergrond in de orthomoleculaire geneeskunde.

vinpocetine-brain-circulation-1024x518

Slik je slim en fit!  Uiteraard heb ik de pillen uitgetest. Het was toch wel spannend om af te wachten wat zo’n wonderpil met je doet. PANEUROMIX  raadt aan de dosis op te bouwen. Ik begon dus met één pilletje, de tweede dag met twee en de derde dag nam ik de top dosis van drie pilletjes. Op het einde van dag één merkte ik geen verschil, na dag twee stelde ik vast dat ik gerichter bezig was en de verwerking van informatie ging merkbaar sneller.

img_0251

Op dag drie werd het nog duidelijker, ik voelde me zeer helder, had een frisse geest, gerichte concentratie en meer focus. Maar ook beetje ijl in mijn hoofd en ’s avonds nog te wakker om in slaap te vallen. Bij deze dus besloten om twee pillen mijn persoonlijke dosis te maken. Je merkt het, je moet volgens eigen tolerantie en effect je dosering bepalen.

PANEUROMIX is een 100% natuurlijke cognitieverbetaar. Onder andere Alpha-GPC, Bacopa Monnieri en Phosphatidyl Serine zorgen ervoor dat je geheugen verbetert. DMAE, Ginseng, Ginkgo Biloba en B12 zorgen ervoor dat je concentratie verbetert. Daarnaast zorgen L-Theanine en B6, voor een ontspannen, maar heldere toetand van het brein.

Naast Paneuromix is er nu ook FOCUS2byPaneuromix, eenvoudiger en goedkoper, helemaal uitgekiend voor studenten. Ze dragen bij aan concentratie én leervermogen en boosten motivatie en focus!

VOOR WIE BRAINFOOD VAN PANEUROMIX?

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Meer weten? Neem een kijkje op PANEUROMIX en overtuig jezelf! Een pak reviews zullen je daar zeker bij helpen.

Bestellen kan via de webshop

Prijzen : FOCUS2byPaneuromix  €19,95 voor 30 pillen – PANEUROMIX caps €29,95 voor 30 pillen.

Nog meer weten? Bekijk hier het uitgebreid interview met Roland Verment.

 

 

 

2 Replies to “Paneuromix : voedsel voor je brein!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s