One Pot Pasta : Nieuwe trend in pastaland!

one-pot-lightened-up-chicken-parmesan-pasta

Gezond koken neemt (teveel) tijd in beslag‘ is een veelgehoord argument en excuus om even een snelle hap bij de Mac, Pizzahut of het frituur te nuttigen. FASTFOOD, want daar spreken we nu over, heeft de naam dat het zeer ongezond voedsel is: Weinig voedingsstoffen en veel slechte vetten. Maar hoe kun je gezond én snel iets lekker maken na een vermoeiende werkdag hoor ik je denken? Het antwoord : One Pot Pasta!

Snel én makkelijk te bereiden en bovendien superlekker! Het concept : Alle ingrediënten in één pan, laat alles samen koken terwijl je geniet van een wijntje en hup, voor je het weet smul je van een overheerlijke gerecht met groenten, gevogelte, vis of vlees. Zo simpel is het écht!

one-pot-pasta-veronique-cauvin-boek-cover-9789044746433

 

One Pot Pasta van Véronique Cauvin (uitgeverij DELTAS) leert je stap voor stap een éénpansgerecht met pasta te bereiden in max 30 minuten. Ik nam de proef op de som en koos voor de heavenly maccheroni met truffelpesto.

 

img_9691

 

Mijn voorraadkast vertoonde geen sporen van truffelpesto en de plaatselijke supermarkt al evenmin (ondertussen heb ik ontdekt dat je ze makkelijk op de kop kunt tikken bij AH). Ik heb dus mijn geliefde truffelolie als alternatief gebruikt.

 

Kalkoenlapjes in dunne reepjes snijden, in een grote kook-of braadpan de mélange van paddestoelen en pasta toevoegen. Op smaak brengen met peper en zout en 600 ml water toevoegen. Deksel erop, regelmatig roeren en 10 minuten later staat je al te watertanden bij de meest heerlijke geuren! Op smaak brengen met truffelolie en een lekker flesje wijn opentrekken. Easy, tasty and delicious!

Ik ben alvast grote fan!

Interesse in deze nieuwe fast healthy trend?

One Pot Pasta is te koop bij Standaard boekhandel en bij bol.com

Prijs : €10,95

Smakelijk!

 

 

 

3 Replies to “One Pot Pasta : Nieuwe trend in pastaland!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s