Campos de Ibiza Flor de Almendra: Instant vakantiegeur in een flesje!

Bureaublad28

Muziek en geur roepen herinneringen op. We hebben allemaal wel een vakantieliedje die eeuwig verbonden zal blijven met een heerlijke vakantie…Zo ook met geuren. Recent ontdekte ik een heerlijke eau de toilette waar ik op slag verliefd op werd. Ze deed me instant terugdenken aan mediterrane natuurlijke essences, zomerjurkjes, hoteltuinen en uiteraard de zon!

Eau de toilette staan erom bekend minder lang en intens te ruiken maar er zijn uitzonderingen. Flor de Almendra van CAMPOS IBIZA is daar eentje van.

foto_CamposIbiza

Campos de Ibiza Flor de Almendra: heeft als hoofdgeur amandel. Amandel is een van de belangrijkste inkomstenbronnen voor de inwoners van Ibiza. Jarenlang is de amandel ook de basis geweest in de keuken van de eilandbewoners. In februari als het eiland overgoten is met de roze bloesem van de amandelboom is dit de aankondiging van de start van de lente.

 

cache_18315723

Al sinds 1981 ontwikkelt Campos de Ibiza exclusieve producten voor een groeiende en selectieve clienteel. Campos is meer dan een winkel en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een compleet concept store. De winkel in Marina Botafoch is hierin een logische stap. Mede dankzij dit succes en de vraag vanuit het buitenland zijn de geuren van Campos de Ibiza sinds enkele maanden ook in divers andere landen verkrijgbaar.

 

campos-de-ibiza-campos-de-ibiza-flor-de-almendra (1)Flor de Almendra  werd gelanceerd in het jaar 2000. Topnoot is amandelbloesem, hartnoten zijn Afrikaanse oranjebloem en viooltje; basisnoot is muskus. Het is een ongecompliceerde volle, frisse en toch warme geur die bijzonder lang aanhoudt.

Meer weten? Op Parfas kun je dit bloemig juweeltje bestellen!

Prijzen : €45 voor 50 ml  –   €62,50 voor 100 ml

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s