JYB : groene skincare van eigen bodem!

 

JYB_PUB_ELLE_OIL_LOVE_YOU_2016thumb_463_600_89_s

FEIT

Wist je dat…

Studies aantonen dat bijna 60% van de chemische stoffen in commerciële huidverzorging en cosmetica hun weg vinden naar jouw bloedbaan? De gifstoffen zullen zich opstapelen in je lichaam met alle nare gevolgen van dien, zoals huidproblemen, ontstekingen, acne en concentratie problemen en zo zijn er nog meer. Door gebruik te maken van de organische huidverzorgingsproducten en cosmetica loop je geen risico chemische stoffen in je bloed te krijgen.

 

ACTIE

JYB cosmetics bracht na vier jaar intensief onderzoek deze sexy, subtiel geurende en trendy bio-organische skincare op de markt.

Met namen als GOD SAVE THE SKIN, YOU’RE SO SWEET, SHE’S FRESH, SO FRESH krijgen de vaak degelijke ‘groene’ saaie producten bij JYB een sweet, stoere en sexy naam plus dito look!

histoire1

Het gamma dankt zijn naam aan de code gebruikt gedurende de labo-tests en wordt op zijn Engels uitgesproken. De producten zijn geschikt voor ALLE huidtypes en zijn unisex in gebruik. Lekker handig, jullie delen voortaan dezelfde crèmes.

IMG_8726

Alle flesjes zijn voorzien van een handig pompsysteem, er staat ook telkens procentueel vermeld hoe bio organisch het product is. De verpakking zelf is 100% afbreekbaar.

Schermafdruk van 2016-07-11 09-48-17

TEST

Naast uitstraling en mooie namen is uiteraard de inhoud van de flesjes minstens even belangrijk…

Ik heb een aantal dagen de volgende drie producten getest :

prod41

De Face Floral Water SHE’S FRESH, SO FRESH : een mix van drie bloemenwaters (Hamamelis, oranjebloesem en Bulgaarse roos) allen uit de biologische landbouw. Te gebruiken na het afnemen van de make-up ’s avonds of na het reinigen en voor de dagcreme s’ochtends. Frisse maar niet zoete rozengeur. Het bloemenwater dringt makkelijk in de huid en haalt de trekkerigheid weg. Anders dan vele tonics kun je vrij kort na het aanbrengen van deze je dagcreme smeren wat ik persoonlijk een pluspunt vind.

Verkoopprijs : €22,50 / 150 ml

 

god-save-the-skin.png

De Restorative Hydrating Mask GOD SAVE THE SKIN : hydraterend en herstellend af te spoelen masker op basis van abrikozen- en Tamanuolie . De opvallendste eigenschap van Tamanu en meest onderzochte is het vermogen van de Tamanu olie om de aanmaak van nieuw weefsel te stimuleren en daarmee wondheling en het verminderen van littekens te bewerkstelligen.

Ook jojoba, shea en macadamia zijn van de partij in dit heerlijk maskertje. De gele textuur is zo luchtig als een wolkje en ruikt werkelijk zalig, een frisse subtiele cocktail  abrikoos en jojoba.  Eventjes laten inwerken (10 min.) afspoelen met water of wegnemen met SHE’S FRESH, SO FRESH bloemenwater  en je huid voelt aan als een babyvelletje!

Verkoopprijs : €32,50 / 50 ml

prod51

De Nourishing Body Milk YOU’RE SO SWEET: intens voedende bodymilk op basis van jojoba, macadamia en shea, een trio van weldadige kostbare olieën. De melkachtige witte textuur laat een subtiele lichtzoete en zachte kruidachtige geur achter die je huid instant soepel maakt. Het hydrateert big time (aanrader voor de droge huidjes) en wordt snel opgenomen door de huid waardoor aankleden meteen na aanbrengen mogelijk is.

Verkoopprijs : €35 / 150 ml

Alle JYB-verzorgingen worden vacuüm geproduceerd om de super ingrediënten zorgvuldig te beschermen. Ze zijn luchtledig verpakt en bewaren tot 6 maanden na opening. De hele JYB-lijn wordt verkocht zonder extra buitenverpakking.

Je kan deze bijzondere producten vinden bij de apotheek of online bestellen via JYB of via iU

Overtuigd? Ook prinses Astrid is fan!

b0dfaa9f-317d-11e6-aa66-00163edf843f

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s