‘Next Generation’ dagboek!

25208-woman-writing-journal-diary-thoughtful-wide.1200w.tn
Bron am570themission.com

Ziljoenen meisjes vertrouw(d)en hun diepste gevoelens, gedachtes, angsten en verlangens toe aan papier. Denk maar aan Anne Frank, die een waardevol historisch document neerpende voor de volgende generaties.

dagboekenaf
Bron ANP

Een dagboek bijhouden, korte kattebelletjes over de gebeurtenissen van de dag en je emoties neerpennen, helpt je volgens onderzoek om je acties en emoties te reflecteren.

Als puber pende ik deze enthousiast neer in een kleurig dagboekje met een slotje. Het piepklein sleuteltje werd dan zorgzaam (en vaak té goed) opgeborgen om vreemde nieuwsgierige ogen weg te houden. Herkennen jullie dit nog ?!

full36151397
Bron writersplaza.nl

Maar in alles komt uiteindelijk evolutie en verandering. De dagboekjes van DELTAS zijn hedendaags en hip. Omdat we vaak een té druk leven leiden en alles snel moet gaan heeft DELTAS o.a. deze compacte dagboekjes voor jou ontworpen.

Een zin per dag daagt je uit om elke dag gedurende vijf jaar, je dag in één zin te beschrijven.

Wat heeft vandaag indruk op je gemaakt, wat houdt je bezig. Geen ellenlange gedetailleerde verslagen. Gewoon maar een gevoel, gedachte, quote of een ervaring neerpennen in één korte zin. 4 stippellijntjes krijg je daarvoor. Reflectie is dus een must!

IMG_7725

Een vraag per dag geeft je dan wat meer pap in de mond en vraagt jou letterlijk wat je moet neerpennen. Vragen zoals; hoeveel cash geld heb je op zak, waaraan geef je momenteel het meeste geld uit, wanneer heb je voor het laatst gezwommen tot waar hunker je naar. Je maakt hiermee eveneens een uniek portret van jezelf gedurende vijf jaar.

IMG_7726

Het geeft je de kans om een uniek en leuk naslagwerk over een groot deel van je leven neer te pennen  en vast te stellen in hoeverre je gevoelens en opvattingen in 5 jaar tijd veranderen.

Origineel om cadeau te geven maar ook erg leuk  voor eigen gebruik!

Prijs : €14,95

Te koop bij Bol.com of bij Standaard boekhandel

 

 

One Reply to “‘Next Generation’ dagboek!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s