Shake it off with Shakeplus!

1the_protein_shake_diet

Dieet en ik, een serieuze liefde-haatverhouding. Zoals de meeste onder ons heb ik al alles geprobeerd. Boodschappentassen vol rauwkost en Vittel, dat was mijn succesformule. Helaas hing ik na een aantal weken met tanden zo lang als een konijn boven mijn bord. Veldsla, raketsla, gemengde sla, icebergsla, tomaten, komkommers….alle kleurtjes van de groentenregenboog eten en het internet afschuimen naar een originele salade. Een mens wordt er niet vrolijker van.

Tijd voor iets nieuws!

Dus deze keer schuim ik het net af naar romige shakes met als toppriotiteit GEEN HONGERGEVOEL én betaalbaar!

SHAKEPLUS trok mijn aandacht. Waarom?

  • De hoeveelheid eiwitten per shake, waarvan je eigenlijk kunt zeggen hoe meer hoe beter. Het verzadigt beter en voorkomt afbraak van spieren. Hier scoort SHAKEPLUS als beste!
  • De slogan van het product : “de helft van al je dagelijkse vitaminen en mineralen, de eiwitten van een halve biefstuk en de vezels van twee bruine boterhammen – alles in één lekkere, makkelijke maaltijdshake met superfood. Ideaal als ontbijt, tussendoortje of bij het sporten. Voor meer energie, optimale gezondheid en betere prestaties. Klaar in 30 seconden en goedkoper dan een kopje koffie op het station.”
  • Gratis online coaching, samen sta je sterker! Via e-mail of Whatsapp hou je rechtstreeks contact om wekelijks jouw resultaten bij te houden. Ook tussendoor kan je terecht met vragen.
  • De shakes zijn betaalbaar : 2 potten = 42 maaltijden =1,64 per maaltijd

 

Aan de slag!

IMG_7041

Ik kies voor de smaak aardbei. Dit is volgens de reviews de lekkerste. Vanille, chocolade en banaan zijn ook een optie. Bij iedere bestelling krijg je 4 proefzakjes van elke smaak, zo kun je er achterkomen welke smaak jouw favoriet is.

Ik wil afvallen en dus ga ik voor 2 shakes (ochtend en middag) en een gezonde maaltijd ’s avonds. Een tussendoortje is toegestaan! Ik kies dan voor fruit.

afvallen-programma

Dag 1 : 8.00 am, excited to shake! Ik meng 250 ml koude halfvolle melk in de shakeplus beker. Het bevat 214 kCal.

IMG_7156

 Het metalen meegeleverde balletje klopt alles lekker smeuig op. Here we go…De shake giet ik over in een groot glas. Het is romig en dik, just what I like. Het smaakt heerlijk en echt naar aardbeien, inclusief de aardbeienpitjes. Ik hou het zonder hongergevoel vol tot de middag. Wow.

’s Middags opnieuw, deze keer kies ik voor banaan. Ook heerlijk. Om drie uur neem ik een portie meloen en een appel. Als ik om zes uur een Griekse salade bereid stel ik met vreugde vast dat ik nog steeds geen echt hongergevoel heb, eerder gezonde trek.

Dag 2: 8.00 am, het wordt chocolade! Deze keer met amandelmelk en een ijsblokje. Hemels. Wederom smeuiig, lekker van smaak en zalig fris! Makkie om vol te houden tot de middag. Dan is vanille aan de beurt! Om 15.00 eet ik 2 zemelenkoekjes. Ondertussen blijf ik wel drinken. Veel water uiteraard maar ook af en toe mijn geliefde cola zero. ’s Avonds maak ik een lekkere wok klaar met scampi’s.

Dag 3: 8.00 Let’s shake the day; vandaag aardbei met hazelnootmelk en een ijsblokje. Je kan ook sojamelk, yoghurt, kwark, amandelmelk of vergelijkbare dranken gebruiken. Wederom perfect uit te houden tot de volgende shake. Om 15.00 laat ik me verleiden door een plakje cake. Als avondmaal vul ik tomaatjes op met tonijn en mozzarella.

 Dag 4 : 8.00 Vanille it is, ook weer heerlijk. Je kan ook  variëren door er bv. warme melk aan toe te voegen, 1 theelepel koek-of speculaaskruiden…de ideale wintershake! Ik heb mijn shake draai al helemaal gevonden. Easy en healthy, Shakeplus is eten: een combinatie van veelvoorkomende ingrediënten die in allerlei voedsel zitten. Denk aan vitaminen & mineralen, eiwitten en vezels. Er zit dus niks geks in. Om 15.00 neem ik een portie pitloze druiven. ’s Avonds maak ik gebakken rijst met groentjes klaar.

Dag 5 : 8.00 en 12.30 Ik kijk uit naar mij shake! Aardbei met halfvolle melk. Ik blijf het lekker vinden. Geen gedoe, shaken en klaar. Bovendien lekker vet verbranden. Mijn tussendoortje heb ik al bedacht, yoghurt met verse aardbeien. Mijn avondmaal wordt een salade Niçoise.

Dag 6 en 7 : Ik ben shakevrij. Weekend! Ik eet gewoon. Met mate weliswaar. Een pistolet met kaas, een latte, warme panini met brie en groentjes. Scampi’s in light curry roomsaus en een paar frietjes. Aangezien het aspergetijd is, staan deze ook op het menu met botersaus, verse peterselie en gekookte eitjes en een kleine portie heerlijke zelfgemaakte puree. Genieten!

Ik ben reuzebenieuwd hoeveel er af is. Ik voel wel dat mijn broeken iets losser zitten en makkelijker dichtgaan. De weegschaal heeft aan min 2 kilo! YES, het helpt! Eerlijkheidshalve wil ik erbij vermelden dat ik tot 2 x per dag wandel met mijn teckel. Maar het blijft een fantastisch resultaat! Ik heb geen seconde honger gevoeld en voel me echt top.

Ik ben alvast laaiend enthousiast! Makkelijk en smakelijk afvallen!

Wil jij ook proberen? Neem een kijkje op de website

Laat ons weten wat jouw ervaringen zijn met Shakeplus!

One Reply to “Shake it off with Shakeplus!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s