That 70’s Overall!

paigedenim1.jpg_effected

Fashion from the past. Mode komt altijd terug, dat kan ik nu volmondig beamen, want mijn twee leeftijdscijfers hebben al heel wat fashiontrends herkauwd!

Sommige heb ik met open armen ontvangen, andere heb ik gedecideerd de rug toegekeerd.

Met deze weet ik me nog even geen raad.

De denim overall, in de volksmond salopette of tuinbroek of dungaree is back. Net nu ik de skinny omarm en het dragen ervan heb verteerd loeren de olifantenpijpen weer om de hoek. Om de marteling volledig te maken hoort hierbij een bovenstuk met gespen. Leve de toiletbezoeken!

 

STELLA_DENIM_01_1000

Toegegeven, het heeft iets nostalgisch en stoer.

33

Maar hoe draag je nu een overall zonder op een verhuizer te lijken?

Om een vrij mannelijk kledingstuk wat te vervrouwelijken, halen we uit de kast: topje en sandalen. Een zomerse look die je salopette een chique en stijlvolle toets geeft. De ideale outfit om iets te gaan drinken op een terrasje!

5e650649ede7cf5e84c257383b572e58

Voor frissere dagen draag je de overall met een mooie comfortabele trui (of sweater), sandalen en blazer – of ballerina’s – voor een leuke look. Tip : koop altijd een salopette die vrij ruim zit om geen spannend jumpsuit te hebben dat je rondingen doet uitkomen.

lb4v

hp55

mi48aw-l-330

Van plan om een overall aan te schaffen of hangt hij reeds in je kast?

Stuur ons foto’s van hoe jij je ‘tuinbroek’ draagt! We’d love to see it!

nancy@sweetlemoniz.com

 

 

3 Replies to “That 70’s Overall!”

  1. Gaaf! Ik ben dol op dit item! Ik heb er een tijdje geleden een outfit over op m’n blog gezet daar staan ook de foto’s van hoe ik hem toen droeg. Meestal draag ik hem met een witte blouse met lange mouwen eronder en sleehakken 😁 !

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s