Make Your House Smell Like Coziness – LILY FLAME

a7084831a20c21b383235f1aa1991769 Op de valreep voor de feestdagen wil ik naast mijn lieve wensen ook nog een geurige en lichtgevende tip met jullie delen : LILY FLAME

Winter staat voor mij gelijk aan huiselijke gezelligheid, warmte en sfeer. Onmisbaar in deze donkere dagen zijn kaarsen en als het even kan, geurkaarsen. Ze geven mij een instant geluksgevoel, verspreiden een heerlijke zoete, zwoele of kruidige geur en zorgen voor een sfeervolle ambiance.

wwtinsgroup

De geurkaarsen van LILY FLAME zitten in een schattig blikje met deksel en hebben stuk voor stuk passende namen die feilloos bij de kaars past. In iedere kaars zitten kleurrijke stukjes kaarsvet die voornamelijk dienen ter decoratie. Na een paar keer branden zullen deze uiteindelijk verdwijnen in de massa.

Na wat neuswerk besloot ik FAIRY DUST te kiezen, een heerlijke poederige, warme en aanwezige magische geur. Niet voor niets de meest populaire in de reeks van 60 heerlijke kaarsen. Het bijzondere aan de geurkaarsen van dit Engelse merk is dat ze handgemaakt zijn van sojawas. Sojawaskaarsen branden schoner en langer dan gewone kaarsen.

LILY FLAME is Engeland’s beste kaarsenmaker en kaapte al menige prijzen weg. Ze adviseren om de kaars ongeveer 3 uur per keer te branden, dit om zo optimaal gebruik te maken van de brandtijd. Wanneer je dit doet, kun je ongeveer 35 uur genieten van de geurkaars.

DSC_1290

Een blikje vol geurige tederheid kost zo’n 15 euro, je kunt deze juweeltjes kopen online bij Bacio di Fiori.

Recently Updated8

Ga zeker ook een kijkje nemen op de website van LILY FLAME, naast geurkaarsen hebben ze ook fabulous reed diffusers en lovely home sprays.

Ik wens jullie een warm kerstfeest in het gezelschap van jullie geliefden!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s