How To Walk in High Heels All Night Long…

8514334_f520

Wij, fashionista’s houden van hoge hakken, vrouwelijk en sexy, maar geef toe, sommige schoenen zijn echt gemaakt om aan te trekken, in de auto te stappen, uit de auto naar het restaurant met veel discipline te strompelen, veilig en opgelucht te gaan zitten en na het eten veilig  dezelfde route terug af te leggen.

En laat dit nu doorgaans het geval zijn met de hoogst WOW-gehalte shoes. Mijn moeder riep het al toen ik in de wieg lag, wie mooi wil zijn moet afzien.

Voor mij staat de term shoegasm dan ook gelijk aan het uittrekken ervan en mijn voetjes weer de volledige vrijheid te gunnen.

Maar er is licht aan het einde van de tunnel! Geen onstabiel gekronkel meer op straat en geen reserve ballerina’s meer in onze It-Bag.

Ladies, de oplossing is kinderwerk, spotgoedkoop en voorradig in je medicijnkastje!

Een rol LEUKOPLAST (als kind de troost bij alle ongelukjes in combinatie met een wit rolletje verband) is DE redder in nood!

 

rol-leukoplast

Als je de derde en vierde teen van je voeten ( geteld vanaf je grote teen) aan elkaar plakt met een stukje Leukoplast (kies huidskleurig, we blijven fashionista’s!) ontlast je de zenuw die precies tussen deze twee tenen doorloopt.

Die specifieke zenuw is namelijk het duiveltje dat ervoor zorgt dat je aan het einde de avond letterlijk pijn aan de ballen( van je voet!) krijgt.

 

RUN TO THE PHARMACY AND BUY STILETTO’S!

 

 

One Reply to “How To Walk in High Heels All Night Long…”

  1. Wauw, ik ben je echt dankbaar op dit moment! Ik ben zelf echt een gigantische hakken fanaat dus ik weet precies welke pijn je bedoelt. Ik ga maar snel naar de winkel om zo’n rolletje te bemachtigen, haha!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s