Hippie Chic wonen!

Op zoek naar een pittig, kleurrijk interieur.  Je landelijk interieur opfrissen? Try Bohemian Style!
JPGs-Womens-UK-Lookbook-6
De bohemian woonstijl kenmerkt zich door haar specerijkleuren en een mix van verschillende materialen. Denk aan hout, borduursels, aardewerk en kant. Een bohemian huis staat vol met vintage vondsten en accessoires uit de hele wereld. Het interieur voelt exotisch aan door verschillende kelims, perzische tapijten en exotische planten.
6a1fecc22e8a6e521013c707f758d3dc

Een echte bohemien heeft lak aan de algemene conventies, en doet gewoon zijn eigen zin!

Bohémien betekent, uit het Frans vertaald, niet-burgelijk. En dat is niet zo gek, want wie zijn huis inricht in Bohemian stijl, heeft zeker geen doorsnee interieur. De rijke stoffen met drukke prints en veel kleur maken je huis een kleurrijke omgeving. De stijl kan het best omschreven worden door ‘over the top’ en ‘zorgeloos’. Je kunt daarbij denken aan veel kant en bloemen, maar ook een designinterieur dat geïnspireerd is op verschillende Marokkaanse stijlen, waarin opvallende kleuren en prints voorkomen.

Bohemian-Interiors-01-1-Kindesign

Je kunt van de landelijke stijl houden, en toch dol zijn op felle kleuren. Met de nieuwe stijl Bohemian, maak jij een prachtige combinatie tussen het eenvoudig landelijk wonen en sprekende kleuren. Zo wordt landelijk wonen ook gedurfd.

6831ba976ee321c71abcf791d2232658

Deze woonstijl gaat over durven! Maak gerust een mix van kitsch, klassiek, exotisch, oosters en nog veel meer!

d66b043fe480875c75d9a679b3df5970

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s