Boost your hair!

Afbeelding

In mijn zoektocht naar volume, die trouwens als hééél erg lang bezig is gezien ik niet werd voorzien van een volle bos haar, heb ik nu eindelijk dé producten gevonden die niet alleen beloven maar ook echt doen!

Ja, goed gelezen, maar liefst twee producten at the same time!

Het eerste vond ik bij Kruidvat :

Een echte glamourlook met de XXL Volume van Batiste!

Afbeelding

Batiste is de nr 1 in Engeland op gebied van droogshampoo.

Geschikt voor elk haartype en telkens voorzien van een heerlijke geur.

Mijn oog viel op het woordje XXL volume, all I want in een droomshampoo, fris en boosted hair.

Batiste XXL Volume heeft een unieke snelwerkende volume booster die ervoor zorgt dat je haar voller en dikker wordt, zonder dat je lokken zwaarder worden. Een snelle behandeling met XXL Volume zorgt ervoor dat slap en saai haar verandert in geweldige Hollywood lokken. Natuurlijk zal je haar ook verfrist worden, want de XXL Volume is niet voor niets een product van Batiste.

De XXL Volume geeft je haar binnen een mum van tijd de geweldige big-style glamourlook.

Try it dry ladies!

Vervolgens viel mijn oog in de Bijenkorf op de Balmain stylingline voor haar.

Afbeelding

Een luxe stylinglijn voor en door gepassioneerde stylisten. Dat is Balmain Hair. De stylisten werden geïnspireerd door de backstage-activiteiten tijdens hun eigen modeshows. Want wat zou het geweldig zijn als iedereen thuis de catwalk look kan maken die Balmain voor haar eigen modellen creëert. Niet veel later was Balmain’s luxe stylinglijn een feit.

Met haar stylingproducten belooft Balmain Hair een combinatie van hoogwaardige kwaliteit en flexibiliteit, zodat je altijd de nieuwste haartrends mét langdurig resultaat kunt creëren. Van fancy verpakkingen hoeft Balmain niets te weten. De bussen en flesjes zijn minimalistisch en elegant – het is de inhoud die er toe doet. En die inhoud is om over naar huis te schrijven. Balmain Hair heeft qua ingrediënten gekozen voor een mix van zijdeproteïnen en arganolie. Zijde heeft als kenmerk vocht vast te houden. Ook revitaliseert en versterkt de stof beschadigd haar. De arganolie heeft van nature anti-verouderingseigenschappen en zorgt tevens voor een goede dosis glans.

Tussen deze lijn viel mijn oog op de Texturizing Salt Spray.

Is het je weleens opgevallen dat je haar stroef wordt als je een duik in zee hebt genomen? En dat je haar na opdrogen dan perfect zit? Komt door het zout dat in zeewater zit. Precies dat effect bootst Balmain Hair na met de Texturizing Salt Spray, een zoutwaterspray voor flexibele fixatie en structuur.

Hij is juist perfect op zijn plek bij de fijnere, dunnere haartypes.

En dus perfect voor mij!

Me very happy want het doet ook wat het belooft, de spray is bovendien aan te brengen op zowel handdoekdroog haar als droog haar. En bij het föhnen blijft het haar makkelijk te bewerken, ook niet onbelangrijk!

Aanrader(s)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s