Nivea, still the one!

nivea-product-teaser

Nivea crème werkt beter dan peperdure crème

 

nivHet NIVEA blauwe blik, wie is er niet mee opgegroeid, is onlangs onderworpen aan de ultieme test. Een journaliste in Engeland heeft de proef op de som genomen en dertig dagen lang op de ene helft van haar gezicht een gezichtsverzorging met een winkelwaarde van meer dan € 100 gebruikt, en op de andere helft van haar gezicht de bekende NIVEA crème uit het blauwe blik.Voorafgaand aan de test heeft de journaliste haar huid bij een dermatoloog laten analyseren middels een 3D scanner en na afloop is dezelfde handeling verricht. Uit de test komt naar voren dat de crème van NIVEA voor een duidelijke huidverbetering zorgde, waar er echter geen verschil werd aangetoond op de andere helft van haar gezicht.

NIVEA is uiteraard erg trots op dit resultaat. NIVEA biedt al meer dan honderd jaar producten waarop generatie na generatie wordt vertrouwd en heeft in de loop der jaren een grondige expertise op het gebied van huidverzorging opgebouwd. Het NIVEA Crème Blik gaat jaarlijks 1,5 miljoen keer over de toonbank en is door het lange en blijvende succes een icoon te noemen.

nivea_tin_evolution_719729c

Al sinds 1911 geldt de sneeuwwitte crème als moeder van alle moderne cosmetica en dat wordt middels dit onderzoek wederom aangetoond.

Voor meer informatie over het onderzoek zie: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2418153/Claire-used-1-Nivea-cream-half-face–105-Cr-la-Mer-The-results-VERY-revealing.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s