Scampi met gele curry

scampi-met-gele-curry

 

Comfort food, ben er dol op!

Ergens een rode draad in je leven,  terugkerend lekker voedsel waar inmiddels ook anderen (familie en vrienden) heel gelukkig van worden.

Dit is er weer zo eentje.

Scampi’s met gele curry, om letterlijk je vingers van af te likken.

Lekker met witte rijst of pasta (tagliatelle).

 

Nodig voor 4 personen :

 

 

Voorbereiding:

Maak de scampi’s schoon. Verwijder het pantser en het darmkanaal.Snipper de ui fijn. Verwijder de zaadlijsten van het chilipepertje en snij in fijne ringetjes. Was daarna onmiddellijk de handen.

2

Verhit de olie in een wokpan. Fruit er de ui en de chilipeper in. Voeg de scampi’s toe en roerbak ze kort.

3

Blus met de witte wijn en doe er de currypasta en de kokosroom bij, roer alles tot een homogene saus. Roerbak nog enkele minuten verder. Snipper de koriander fijn en strooi over de scampi’s. Serveer met rijst

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s